80'er tøj

Skal du en tur tilbage til 80'erne, årtiet med neon, nethandsker og stort hår, så er du kommet til rette sted. Vi har masser af ideer til udklædning og tilbehør, der oser af 80'er stemning, uanset om du er til workout med benvarmere og svedbånd eller til disco med tylskørter og glitter.

Drøm dig tilbage til 80'erne, det glade, kulørte årti, hvor blå mascara og øjenskygge var et must sammen med pink læbestift og godt med rouge. Hvor vildt, det skal være, afhænger af, om du er til tidens punker stil, aerobics med pandebånd og benvarmere eller campingkulturen med joggingdragt og bæltetaske. Også popkulturen med tylskørter, neonfarver og creppet eller permanentet hår er fed, når du skal finde ideer til din udklædning.

Håret i 80'erne kunne ikke blive stort nok. Vælg en stor, krøllet paryk i glamour stil, hvis du er kvinde, eller en flot herreparyk med langt nakkehår, en mullet, der blev kendt som business in the front, party in the back hair.

Top det hele op med store øreringe, nethandsker i flotte neon farver og solbriller i pilotbrille-stil, og så er du klar til fest med ghettoblaster, fede 80'er rytmer og kulørte drinks.

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre