Mexicaner kostumer

Hola amigo! Skal du til mexicansk fiesta og mangler ideer til udklædning, så er du kommet til det rette sted. Her finder du både flotte sombreros, som er navnet på den store, bredskyggede mexicanske hat, og ponchos i flere forskellige kvaliteter, der passer til.

Scenen er sat med chili con carne og tequila, og det giver festen et dejligt pift, når du er klædt ud i en af vores flotte mexicanske dragter. Du kan f.eks, klæde dig ud som et æsel eller som en af de heltemodige bandidos med halvmaske og retfærdighedssans på rette sted. Pynt op til din fiesta med oppustelige kaktus og stemningsfulde guirlander.

I Mexico fejrer man hvert år Dia de Muertos (Day of the Dead / de dødes dag) på cirka samme tid som Halloween. Fejringen er til ære for de døde, og er præget af stærke farver og de søde og en smule uhyggelige sugar skulls. Sugar skulls er både navnet på traditionel Day of the Dead-slik og navnet på motivet: et sødt kranie dekoreret med blomster og blonder. Skab selv ansigtsmaling a la sugar skull med ansigtsmaling, der ikke koster numsen ud af bukserne.

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre