Andre kostumer

Nogle kostumer er så enestående, at de ikke kan sættes i kategori med andre ting. Disse enestående dragter har vi samlet her. Du kan blandt andet finde herlige hippier, vilde vikinger og nærmest nøgne dragter på disse sider blandt romerske togaer og gladiatorer og friske disco-skjorter.

I denne kategori kan du også finde input fra USA. Billy er især fascineret af de fine cheerleader-kostumer, som kan suppleres med pom-poms i netop dit holds farver. Du finder også dragten til den amerikanske fodboldspiller eller basketball-spiller her. Er du mere til eventyrenes verden, finder du her konger og prinsesser i flere, flotte udgaver, så der er lidt for enhver smag.
 
I den sjove afdeling har vi heldragter som en mobiltelefon, et spejlæg eller en hot dog. I sådan en dragt kan du have almindeligt festligt tøj under, og så smide dragten, når festen er godt i gang. Skal det være frækkere end det, kan du klæde dig ud som en penis eller som et kondom, og hvis det skal være uskyldigt, har vi en baby-dragt til voksne. 

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre