Hawaii skjorter og kostumer

Aloha. Drøm dig væk til en hvid sandstrand. Du hører lyden af ukulele, den hawaiianske guitar, bølgernes skvulp mod strandbredden og isterningernes klirren i din drink. Du er på Hawaii. Eller på siden her, der har alt, hvad du skal bruge til at skabe din egen Luau (Hawaii fest).

Hop i en flot Hawaii skjorte med tilhørende stråhat og bliv klar til den svedigste Hawaii temafest. Tag et shotglas om halsen og fuldend med en flot Hawaiikrans.

Er du kvinde, har vi også et Hawaii kostume til dig. Du kan vælge dig et fint hula skørt, som vi har i mange farver, en hårclips med den klassiske hibiscus blomst og en fin BH med bindebånd og blomster på. Find også en matchende lei, den uundværlige, hawaiianske blomsterkrans, blandt vores mange varianter.

Til en fest med Hawaii tema kan man kaste sig ud i en vuggende hula, der er den traditionelle dans på øerne. Den danses bedst iklædt Hawaii tøj bestående af et svingende Hawaii skørt med matchende Hawaii krans, men anden Hawaii udklædning kan selvfølgelig også gøre det.

Kort sagt: Tag et af vores flotte Hawaii kostumer eller en af vores Hawaii skjorter på og drøm dig afsted til Honolulu!

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre