Parykker og skæg

Her finder du et bredt udvalg af flotte, flettede og farverige parykker og skæg. Vi har en masse ideer til, hvordan du med kunstigt hår og skæg kan give din udklædning det pift, der gør hele forskellen og giver dig en over-skæg fest!

Hvad enten du har behov for at være skaldet, sorthåret eller langhåret for en dag, så finder du håret her. For eksempel har vi et udvalg af parykker med fletninger til tyrolerpigen, og til herrerne har vi flere varianter af det klassiske 80'er hår med kort hår på toppen og langt hår i nakken. Du er også kommet til rette sted, hvis du skal bruge en afro eller en kulørt klovneparyk.

I den skæggede afdeling har vi både overskæg og fuldskæg. Overskæg kan være smalle og fikse eller store med snoede spidser. De kan være buskede eller trimmede og de kan være elegante eller barske. Uanset hvilken stil du er til, kan du finde dit overskæg på disse sider.

Når man vil klædes ud som for eksempel julemanden, en troldmand eller en viking, så er det et must med et flot fuldskæg, og vi har fuldskæg i flere farver.

Køb online på webshoppen eller i vores fysiske butikker i Aalborg, Århus, Vejle og Randers.

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre