Nonne, præste, munke kostumer

Kostumerne på denne side er mest inspireret af det katolske trossamfund med fromme munkebrødre, kyske nonner og hellige præster og biskopper. Skal du være from og hellig for en aften, eller vil du pirre fantasien og twiste kostumet i modsat retning, så finder du din udklædning her.

Nonner, katolske præster og munke har viet deres liv til Gud og søger at undgå menneskelige svagheder som kødelig lyst og forfængelighed. Historien har dog vist, at svaghederne er vanskelige at holde sig fra, og til en temafest kan man klæde sig ud som en fræk nonne, en fordrukken munk eller en præst, der elsker altervin og damer.

Munkens klædedragt er en kutte, en fodlang, lukket skjorte med hætte og et reb om livet. Han går med kors og er skaldet, enten helt eller kun på toppen omgivet af en krans af hår.

En nonne går i sort kjole og har et nonneslør på hovedet. Som tilbehør har hun for eksempel en rosenkrans, som er en halskæde med et kors og 59 perler.

En katolske præst bærer den dragt, der viser hans status, som for eksempel biskop, kardinal eller pave. Et spændende kostume, for hvad hører præsten i sin skriftestol?

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre