Kostume-tilbehør (andet)

Et i uden prik er knap så genkendeligt som et i med prik. Sådan er det også ofte med kostumer, der bliver federe og mere markante med det rette tilbehør, som for eksempel et par fede seler eller et lækkert tylskørt. Kig på siderne her, og lad os hjælpe dig med gode ideer til at sætte prikken over i'et på din udklædning.

Tilbehør er med til at vise og understrege, hvad du er klædt ud som. Rekvisitter og udstyr gør dit outfit mere autentisk og imponerende, som når du pynter dit piratkostume med en klap til øjet, et flot piratsværd og en oppustelig papegøje til skulderen.

Accessories har magten til fuldstændig at få et kostume til at ændre karakter. En sort kappe kan blive til en vampyrkappe, når den suppleres med bleg ansigtsmaling og skarpe hugtænder. Den kan blive til en heltekappe, når den sættes sammen med en halvmaske, og den kan være en kåbe til en heks eller en troldmand, når den matches med spids hat og eventuelt en (flyvende) kost.

Det rette tilbehør sat sammen kan sagtens skabe en hel udklædning. Eksempelvis kan sammensætningen: kunstige bryster, tattoo-ærmer og blond paryk hurtigt vise, at du er en kendt, dansk reality-stjerne.

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre