Sponsorater

Her kan du se hvad Billig-Billy har valgt at sponsere i år.

Når du handler i Billig-Billys butikker og webshop, er du med til at gøre det muligt for os at sponsere forskellige velgørende formål. Mange tak for din støtte.

 

Julemærkefonden

Julemærkefonden / Julemærkehjemmene

Vores sponsorat støtter Julemærkefondens vigtige arbejde med at hjælpe børn til bedre selvværd. Vi er inspireret af de børn, der kommer i Billig-Billy butikkerne og morer sig, så de er ved at tisse i bukserne. I vores øjne har alle ret til sådan et godt grin. Det får blodet i årerne til at rulle, det overskygger for en stund bekymringer og tunge tanker, og det giver fornyet energi til at tackle de svære ting.

Vi er stolte af vores ErhvervsPartnerskab og håber, at vi med vores bidrag hjælper trængende børn til at få mere fis og ballade og derved glæde i deres liv.

Dyreværnet

Dyreværnet

I Billig-Billy synes vi, at alle skal have det godt. Både dyr og mennesker. Særligt kæledyr har en plads i Billys hjerte, og derfor støtter vi med stolthed Dyreværnets store og vigtige arbejde for bedre dyrevelfærd.

Alzheimerforeningen

Alzheimerforeningen

Billig-Billy støtter Alzheimerforeningen fordi vi synes at alle, der er berørt af demens, skal have mulighed for et godt og indholdsrigt liv.

Aalborg karneval

Billig-Billy har karneval i blodet. Som virksomhed med rødder i Aalborg har vi fået det traditionsrige Aalborg Karneval ind med modermælken. Det ses både i vores store sortiment i udklædning, men også i vores sponsorat til Aalborg Karneval.

Vi ønsker på alle måder at give flest muligt chancen for at fejre foråret til Nordeuropas største karneval med fest, farver og vuggende samba. Derfor slår vi med vores sponsorat et slag for glæden og muligheden for at feste som lige den, du har lyst til at være for en dag.

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre