Matros, kaptajn og pilot kostumer

Ohøj, sailor! Kom og få den helt rigtige udklædning, når du skal sejle en tur ud på verdenshavene. Vi har masser af ideer til både dig, der vil være en kæk matros pige og dig, der vil være en maskulin og myndig kaptajn med blanke knapper på den flotte uniform.

Når en rigtig sømand går i land, så er det der, festen starter! På siderne her finder du et stort udvalg af matroshatte og andet tilbehør til festlige sømænd og søpiger. Er du mere til officer stilen, så kan du også få flotte uniformer, der viser din høje rang. Så har du lyst til at have magten over skuden for en aften, så vælg et flot kaptajn kostume, og sæt prikken over i'et med et par hvide handsker.

At flyve frit under den blå himmel er en drøm for mange. Her kan du klæde dig ud til drømmen i et jagerpilot kostume, der udstråler fart og adrenalin. Bliver opmærksomheden fra pigerne for meget, kan du skjule dig bag et par pilotbriller med spejlglas.

Du kan også blive en klassisk pilot a la de første piloter for godt 100 år siden med et par motorbriller og en læderhue på.

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre