Tyroler kostumer

Jodelæh-hi-hii! Bliv klar til årets tyrolerfester med det fedeste tyrolertøj fra Billig-Billy. Vi har et stort udvalg i flotte lederhosen til små priser, og vi har masser af tyrolerhatte, strømper og skjorter, der passer til. Til damerne har vi også et stort udvalg af tyrolerkjoler og underskørter i flere størrelser, farver og modeller.

Tyrolerfest kaldes også oktoberfest og bierfest, da de store fester i Bayern og Tyrol oftest holdes i oktober måned, med rigelige mængder af god øl og saltkringler kendt som pretzels.

Selvom vi i Danmark kan feste, bare der er øl, så giver det et fedt boost til stemningen, hvis man klæder sig ud i oktoberfest tøj og giver den hele armen med tilbehør. Hos os kan du få flotte oktoberfest-kjoler, der i Bayern hedder en dirndl, og supplere med stay-ups med sløjfer på, der lige titter ud under kjolekanten. Vi har også struttende underskørter, der får taljen til at se slankere ud.

Herrernes oktoberfest-bukser giver den helt rigtige stemning, når de bliver sat sammen med en ternet skjorte og med et par hvide eller strikkede knæstrømper til. Glem ikke at købe dig en tyrolerhat, som du kan få i flere forskellige farver og kvaliteter. Så er du klar til at gribe dit ølkrus og råbe PROST!

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre