Jul

Billig-Billy er i julestemning og har fyldt hylderne med julekostumer og gode ideer til kalendergaver, adventsgaver, pakkespilspakker og julegaver til dem, der har alt! Til indpakning har vi et flot udvalg af gavepapir, gavebånd og gavemærker. Har du tjansen som julemand, er vi også leveringsdygtige i julemandskostumer i flere prisklasser.

Hverken nisse-pigen eller nisse-vovsen skal snydes for udklædning i år. Billig-Billy har nissepige kostumer i flere udgaver, og den lille julehund kan få en fin, strikket juledragt med grantræer på. Juletræet kan klædes på med fine guirlander, lyskæder og julekugler, og vinduerne kan pyntes med vores klassiske, røde vindues-tape, sne på spray og vinduesklæb med julemotiver. Er du ikke tilhænger af at myrde ægte træer, så er vi leveringsdygtige i flere forskellige kunstige juletræer, der er garanteret glutenfri.

Fryser du om toppen, har Billig-Billy en masse nissehuer, der bare venter på at lune dine ører, når du er på vej til julefrokost. Hvis du er til den mere elegante hovedbeklædning, kan du vælge et rensdyr-gevir eller en mini-nissehue på hårbøjle.

Når julens godter skal serveres, gøres det flot i vores jule-kagedåser eller på vores fine julebakker, der står så godt til vores klassiske og nostalgiske juleduge.

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre