Superhelte kostumer

Hvis du er så uheldig at være født uden superkræfter, så er der hjælp at hente her: I Billig-Billy har vi den komplette udklædning til dig, der vil være superstærk, supersexet eller supersej, uanset om du vil være en kendt superhelt eller opfinde din egen.

Der findes en masse forskellige superhelte med hver deres overmenneskelige egenskaber. Nogle af dem har fået evnerne tilført, andre er født med dem, og atter andre støtter sig til avanceret teknologi eller magiske ting. Fælles for dem er, at de bruger evnerne i det godes tjeneste. Nogle af dem betragtes som skurke, da de af og til må tage mindre lovlige midler i brug, men vi ved, at heltene nok skal redde dagen til sidst.

Er du mand, kunne du måske tænke dig at være Batman, Supermand eller Spiderman, eller hvad med en Ninja Turtle eller Zorro? I Billig-Billy har vi masser af ideer til dig.

Er du kvinde, er det måske Catwoman eller Wonder Woman, der er interessant, eller måske er du mere til de kvindelige udgaver af Supermand eller Spiderman. Sæt dragterne sammen med flotte netstrømper og lange øjenvipper, og så er du klar til at indtage udklædningsfesten.

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre