Ansigtsmaling og hårfarve

For nogle er essensen af udklædning, at man bliver helt ukendelig. Her kan sminke gøre en stor forskel og helt skjule, hvem du er. Du behøver ikke være den store make up-artist for at få en flot effekt, Billig-Billy har forskellige sminkesæt, der indeholder alt, hvad du skal bruge til dit look, f.eks. din Halloween makeup.

I Billig-Billy kan du få teater sminke, der passer til dit behov. Skal du blot male indianerstreger på kinderne, så er en pakke sminkestifter gode til formålet. Skal du derimod male et kranie eller en leopard, er det bedre med ansigtsmaling i enkelte farver, enten som tør teatersminke eller på tube.


Til 80'er festen eller rave-partyet kan du få UV maling og bodypaint i mange farver, og skal du være zombie eller pirat, så har vi voks, teaterblod og latex til at bygge sår og løsthængende hud af. Her kan man også bruge hud-lim til at sætte pailletter, skæg og andet fast på huden.


Skal bisserne være helt ukendelige til din Halloween sminke, kan du få hugtænder, rådne tænder og sort farve, så tænderne ser ud, som om de er helt væk.


Til håret kan du få vores spray-hårfarve i mange, flotte farver. Det er en ikke-permanent hårfarve, der fungerer som farvet hårlak, og derfor forsvinder efter en hårvask eller to.

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre