Farvede kontaktlinser

Fuldend din udklædning med farvede linser uden styrke. Du kan få dem i mange fede farver og mønstre, der understreger dit look og giver et dramatisk blik. Vælg for eksempel et par flotte kattelinser med aflang pupil til dit catwoman kostume eller helt hvide til rave festen eller engle udklædningen.

Mangler din udklædning det sidste umpf? Giv kostumet et kick med farvede party linser. Linserne fås med fede farver, anderledes pupiller eller flotte mønstre, så der er helt sikkert et par, der passer til dit look.

Da farvede kontaktlinser giver en dramatisk og ofte uhyggelig effekt, så er de særligt populære til Halloween, hvor udklædningen gerne må være ekstra skræmmende. Forestil dig for eksempel at se ind i et par øjne, der er røde, hvor de plejer at være blå, eller et par øjne, hvor pupillen er aflang, som en kats! Med linser skaber du en dramatisk overraskelse til dem, der ser dig i øjnene.

Når man ser på noget, man godt kan lide, så udvider øjets pupiller sig. Store pupiller virker derfor tiltrækkende på andre, for eksempel det modsatte køn. Vælg et par linser med store pupiller, og bliv omsværmet for en aften.

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre