Cowboy og indianer kostumer

Howdy! Find ideer til din Wild West-fest lige her. Vi har fjer både til høvdingen og den menige indianer, og til cowboyens hoved har vi et udvalg i flotte cowboyhatte. Klik videre her, eller sadl hesten og kig ind i en af vores fysiske butikker.

De bedste Wild West-fester begynder med et besøg i Billig-Billy. Her finder du ideer til alt, hvad du skal bruge, for at blive udstyret som en ægte cowboy eller indianer. Cowboy-kostume, cowgirl kjole eller en sherif-stjerne, vi har det.

En ægte sherif i det vilde vest har brug for sin trofaste cowboy-pistol, gerne en seksløber af mærket Colt, og sine håndjern, så han kan holde ordentligt styr på skurkene. Når han rider ud over den vindblæste prærie, trækker han sit flotte bandana tørklæde op foran næse og mund som værn mod støvet, og han trækker sin cowboyhat lidt længere ned i panden, så den skygger for den skarpe præriesol.

Ingen western-fest uden indianere. Her finder du indianer-kostumer med fjer og flotte frynser, og du kan supplere med noget af det flotte tilbehør. Glem ikke ansigtsmaling, så kinderne får den rette, vejrbidte indianer-farve med kulørt krigsmaling på.

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre