Hatte og masker

Mangler du noget at sætte på hovedet, så er du kommet til rette sted. Vi har et stort udvalg af hatte og masker, hvadenten du skal være på hat med Holger eller Egon eller du skal forføre til et maskebal. Du kan også få store, full-head latex-masker, f.eks. vores populære hestemaske.

Helt grundlæggende er en hat en hovedbeklædning, der beskytter hovedet mod elementernes rasen. Med tiden er den blevet et statussymbol, så man kan se, hvor bæreren befinder sig i samfundet. Billy synes dog, at enhver skal have lov at købe sig en tyrolerhat, eller enhver anden form for hat, så hvis du for en aften vil være brandmand, viking eller matros, så kig ind til Billig-Billy.

Masker er til for at dække ansigtet på enten praktisk eller dekorativ vis. Her kan du få både de kokette halvmasker, der passer til et maskebal i Venedig, og de store full-head latex-masker, der skjuler hele hovedet og næsten giver dig en helt ny identitet. Blandt andet superhelte benytter sig gerne af masker for ikke at blive genkendt, når de udøver deres gode gerninger.

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre