Fastelavnskostumer

Fastelavn er børnenes udklædningsfest, meeen den bliver lidt sjovere, hvis vi voksne også går all in på fastelavnstøj.

Vi har specialiseret os i udklædning til voksne, men har også et flot udvalg i børnekostumer i str. 95-152 cm. Passer du ikke de nævnte størrelser, så har vi tilbehør, der kan sammensættes til udklædninger i næsten alle størrelser, uanset om du vil være superhelt, klovn eller noget helt andet.

Næste gang der er fastelavn, er søndag den 11. februar 2024, men der bliver også holdt fastelavnsfester på mange andre datoer.

Hvis din egen hårpragt ikke passer til dragten, så har vi også et stort udvalg af passende parykker til enhver hovedfacon. F.eks. har vi en kulørt klovneparyk, der vil fuldende ethvert klovnekostume.

Vil du være helt ukendelig, kan du camouflere dig bag en af vores flotte helmasker eller få sminke i alle regnbuens farver til både ansigt og krop, så ingen kan se, hvem der slår til tønden.

Lad dig inspirere af vores store udvalg af fastelavnsudklædning herover. Du kan også kigge forbi en af vores fysiske butikker i Aalborg, Århus, Vejle og Randers, hvor vores søde personale står klar til at hjælpe dig med at sætte prikken over i'et på dit fastelavnskostume.

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre