Personlig pleje

På disse sider finder du et stort udvalg af de produkter, du bruger hver dag til at passe og pleje dig selv. Hold tænderne rene og håret blankt og sundt med de gode, kendte produkter til rene spot-priser. Det er Billy!

Kan du lide at have rene tænder, sund hud og blankt og glansfyldt hår? Så er du kommet til det rette sted. Billig-Billy har et stort udvalg af produkter til personlig pleje, for eksempel tandpasta, shampoo, cremer, hårfarvningsprodukter og produkter til pleje og styling af håret.

Billy køber produkterne hjem i partier, og derfor kan udvalget og mærkerne sagtens variere, men ofte kan du finde mærker som Colgate, Johnson's, Gillette, TRESemmé, Oral-B, Aussie, Always og Aquafresh. Billy sørger for, at partierne er så billige som muligt, så hans kunder også kan nyde godt af fornuftige, lave priser. Som Billy siger: hvorfor skal det være dyrt at være velplejet og have en god hygiejne?

Du finder også et udvalg af makeup på disse sider sammen med neglelak i rigtig lækker mærkevarekvalitet til ren spot-pris!

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre