Sidste skoledag

Den sidste skoledag skal fejres med maner, fest og fed udklædning. Her får du masser af billige ideer til, hvad du kan klæde dig ud som, når skoleåret skal afsluttes og karamellerne til de yngre årgange skal kastes. Vi har sagerne, hvad enten du vil være sød, sjov, fræk eller flabet.

Uanset om du skal sige farvel til skolen klædt ud som cool orange fange, frisk cheerleader eller noget helt andet, så har vi udklædningen til dig. Vi har et stort udvalg i billige kostumer og tilbehør, der passer til dig, der ikke har så mange penge, men stadig vil have et flot og gennemført kostume.

Er du ikke til den helt store udklædning, har vi masser af tilbehør, så du kan klæde dig ud uden at rode for meget med dit outfit. Du kan også få heldragter, for eksempel i form af dyr, hvor du nemt kan have dit eget tøj på indenunder og så bare tage dragten af, når du er færdig med at være klædt ud.

OBS: husk at nogle skoler har regler om udklædning, der er for frække, så tjek lige med din skole, før du køber udklædning i den frække afdeling.

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre