Festartikler

Skal der være fest, så lad der være fest! Pynt op til festlige løjer med Billig-Billy. Her er engangsservice, servietter og bordflag til bordet og guirlander og glitrende folie-gardiner til festlokalet. Hvis festen er af den mere løsslupne slags, har vi et stort udvalg i mere vovet spøg og skæmt.

Den korteste afstand mellem to mennesker er et smil, siger man, og derfor er det godt at sørge for et godt grin til din polterabend, fødselsdag eller firmafest. Billig-Billy kan hjælpe med sjove party-briller, spøg og skæmtballoner med og uden lys, og et voksende udvalg i ting med penis. F.eks. et forklæde med penis, der kan tage opmærksomheden, hvis kokken selv er genert, eller hvad med det morsomme Penis kaste-ring spil. Skal der involveres alkohol i spillet, har vi drukspil, bl.a. det populære Beer Pong. Til de mere kulørte drinks tilbyder vi et bredt udvalg af frække eller kulørte sugerør eller sugerør med knæk.

Når mørket falder på, er det flot med ting med lys i. Vi har knæklys i flere forskellige udformninger, men også mere klassiske ting som is-fontæner og stjernekastere. I den klassiske afdeling kan vi også tilbyde festlige, danske vifteflag i flere størrelser.

Køb online på webshoppen eller i vores fysiske butikker i Aalborg, Århus, Vejle og Randers.

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre