Klovne kostumer

Skal du være en sjav, sjav klovn, så har vi lige det, du har brug for! Du kan vælge mellem forskellige klovnekostumer og tilsætte klassisk klovnetilbehør og spøg og skæmt som båthorn og ting, der sprøjter med vand. Husk sminke, der kan blive lige så komisk eller uhyggelig, som du har lyst til.

Klovne er for mange en uhyggelig skabning, der optræder i gyserfilm og skræmmer livet af gamle damer på gadehjørnerne. I Danmark har vi dog en tradition for sjove og muntre klovne, der spreder glæde og latter med deres kulørte tøj og klodsede optræden. Uanset om I skal være hospitalsklovne eller cirkusklovne, så har Billig-Billy et klovne kostume og klovne tilbehør, der passer lige til dig.

Du kan få glade, kulørte strømper, store sko og parykker i mange farver. Ansigtet kan du sminke til lige den slags klovn, du vil, og glem ikke den vigtige, røde næse. Er du pige, kan du få en sød klovnekjole og du kan vælge mellem flere forskellige fine strømper til. Hvis du skal være en af de finere klovne, kan du også få lange, kulørte øjenvipper, så det rigtig kan ses, når du blinker til publikum.

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre