Strømper og handsker

Et must-have, når du sammensætter din udklædning er strømper. De understreger udklædningen som for eksempel et par blåstribede stay-ups til matrospigen, eller twister den som netstrømper til en kysk nonnedragt. På siden her finder du ideer til lige de strømper, der giver din udklædning det helt rette udtryk.

Dit valg af strømper til udklædningen er med til at bestemme, om du vil være sexet, pæn, sød eller uhyggelig. Vælger du stay-ups til en kort kjole, vil du helt automatisk komme til at vise lidt lår og dermed være i den frække afdeling. Vælger du netstrømper, gælder der, at jo større, maskerne er, jo mere udfordrende er strømperne.

Handsker er også flotte til mange kostumer. Korte, hvide handsker passer for eksempel til både en julemand, en officer i flot uniform og en klovn. De lange, sorte selskabshandsker er til gengæld med til at understrege en dames elegance til for eksempel en Gatsby fest eller en gallafest, og de er også gode til mange dyrekostumer, hvor dyret har sorte ben eller poter.

På siden finder du også et udvalg af de flotte nethandsker, der er et must til enhver, der skal til 80'er fest eller punkerfest.

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre