Halloween kostumer og pynt

BØH! Her kan du nemt blive klar til årets uhyggeligste højtid med Billig-Billys fede og billige Halloween kostumer. Se dem alle her på siden sammen med vores udvalg i Halloween makeup, sminke og ansigtsmaling. Du finder også bunkevis af Halloween pynt som spindelvæv, edderkopper, knogler og uhyggeligt meget mere.

Gyseligheder og gruopvækkende rædsler. Falsk blod, grinende græskar og afhuggede lemmer. Halloween i Billig-Billy betyder en på opleveren og skræk for alle.

Vores udvalg i Halloween udklædning til voksne giver dig rigtig mange muligheder for at sætte kostumer og tilbehør sammen i fede kombinationer. Hvis du for eksempel vælger et hekse kostume, kan du supplere med heksenæse og en heksekost. Vælger du et af vores vampyr kostumer, må du ikke glemme de skarpe vampyrtænder og godt med falsk blod. Du kan også blive en klam zombie på jagt efter hjerner. Her er det fedt at fuldende kostumet med farvede kontaktlinser, blod og laset hud lavet af flydende latex.

Udover Halloween kostumer til voksne har vi også Halloween kostumer til børn i størrelse 130-140 cm.

Gå ikke glip af vores udvalg i god og billig hårfarve spray i flotte farver som sump-grøn til en zombie, flamme-rød til en djævel og lagen-hvid til for eksempel et spøgelse.

Vores Halloween masker er et kapitel for sig. Vi har masker i mange prisklasser og faconer, helt fra fine halvmasker til den sofistikerede udklædning til livagtige latex masker, der sidder rundt om hele hovedet.

Køb online på webshoppen eller i vores fysiske butikker i Aalborg, Århus, Vejle og Randers.

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre