Billig-Billy butikker i København

Billig-Billy er en lille men voksende nordjysk kæde, der fører et sortiment sammensat af hverdagsvarer samt kostumer og udklædningstøj, primært til voksne. Fokus er på fest, sjov og lave priser.

Er I klar til udklædning København?

Billig-Billy fra Nordjylland er på pletten med to kostume butikker København, der fører et fedt udvalg af udklædningstøj, parykker, sminke, masker og hatte.

Vi har også et kostume og en paryk, der passer lige til dig! Shop for eksempel din nye Hawaii skjorte her sammen med en flot hawaiikrans, og så er du klar til fest med sommertema eller 80'er tema.

Hvorfor bruge penge på kostumeudlejning? I Billig-Billy er priserne på udklædning så lave, at du oftest kan købe et helt kostume for de samme penge, som du ville have brugt på at leje et kostume. Bonus: du får ikke ballade, hvis der kommer pletter på tøjet!

Udklædningen udgør cirka det halve sortiment. Den anden halvdel består af hverdagsvarer a la 10-20-30 kroners varer inden for personlig pleje, husholdning, små-elektronik, kontor og ikke mindst festartikler.

Skal festen peppes op? Så kig ind i Billig-Billy og køb Helium, balloner, helium balloner, spøg og skæmt og en masse andre festlige sager, der gør din fest til årets party!

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre