Lyskæder

Skab den hyggeligste stemning med LED lyskæder. En lyskæde skaber hygge og stemning til hverdag og fest med fine lys i lange baner, og så fås de både til batteri og til almindelig stikkontakt. På siden her finder du lige den lyskæde, der passer dig, og så er den billig!

LED lyskæder er populære som aldrig før. De lange kæder med lys på giver en hyggelig stemning, lige meget hvor man placerer dem. I den mørke tid er de gode på juletræet, både indendørs og udendørs, de passer smukt ind i juledekorationer, og de er flotte i sig selv som julebelysning hængt op i en døråbning eller en vindueskarm. Særligt er lyskæderne med kugler i garn gode i indretningen uanset årstid.

Til sommerens bedste party understreger lyskæder den festlige stemning hængt op i buske og træer eller over terrassen. De lange, lune aftener bliver noget helt særligt i lyset af en hyggelig lyskæde eller to.

LED-pærer bliver ikke varme som de gamle glødepærer, så derfor kan de bruges tæt op ad andre materialer uden brandfare. Eksempelvis kan de lægges i en skål eller vase sammen med tørrede blomster og blade.

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre