Neglelak og tilbehør

Billy elsker smukt lakerede negle og har derfor indkøbt en masse billigt neglelak i et væld af smukke farver. Det bedste er, at alle disse billige neglelakker er i farvemættet og holdbar mærkevare kvalitet! Tjek Billys 6 bedste tips og tricks til perfekt neglelak nederst på siden.

Billys 6 bedste tips og tricks til at lægge den perfekte, holdbare neglelak:

1: Læg neglelak på i flere tynde lag i stedet for et eller flere tykke lag. Det forkorter neglelakkens tørretid, og giver neglelak der holder.

2: Læg neglelak på neglen i tre strøg: Først et strøg på midten af neglen og derefter et strøg på hver side af neglen. På den måde får du neglelakken fordelt pænest muligt med mindst muligt neglelak udenfor neglen.

3: Hvis du oplever, at din neglelak ikke bliver så klar i farven, som den er i flasken, kan du prøve at lægge et lag hvid lak inden du ligger neglelak med farve. Det giver et lyst underlag, der vil fremhæve farven. Dette giver især neon og UV neglelak et fantastisk løft.

4: Brug flydende latex på neglebåndet før du lægger neglelak, hvis du har tendens til at male uden for neglen. Når du er færdig med at ligge neglelak, kan du let trække latexen med de vildfarne strøg af.

5: Brug en makeupsvamp, når du skal lægge neglelak med glitter. Smør neglelakken på et hjørne af svampen og dup herefter svampen mod neglen. På denne måde kommer der meget mere glitter på neglen, end hvis du blot lægger den på som normalt. Det skyldes, at svampen opsuger en del af den nail polish, glitteret ligger i, og derved opnår du ekstra festlige negle.

6: Fjern nemmest neglelak med glitter ved hjælp af neglelak fjerner, en halv vatrondel og et lille stykke alufolie til hver negl. Kom neglelakfjerner på vatrondellen og hold den fast mod neglen med et stykke alufolie. Lad det sidde et par minutter, og træk det så af med et fast pres på neglen. Glitteret vil da følge med uden de store problemer.

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre